Colaborare Primaria Ungra

– Primaria comunei Ungra a oferit cadru de desfasurare a unor activitati psiho-sociale in localitate; tot ea, a pus la dispozitia asociatiei, spatiul necesar organizarii si fiintarii Centrului de informare, educare si consiliere CRIS.

– Sondaj de opinie in comuna Ungra

Avand ca obiectiv depistarea intereselor generale ale locuitorilor comunei dar si pentru testarea dorintei de implicare a locuitorilor in activitati de educare permanenta, asociatia a initiat un sondaj de opinie, aplicat unui esantion reprezentativ de 100 persoane, ales aleatoriu pe diferite structuri de varsta, sex, etnii. Rezultatul a fost intocmirea proiectului pentru infiintarea Centrului CRIS. Impactul estimat va fi imbunatatirea relatiilor interetnice, scaderea numarului de conflicte intracomunitare, ridicarea nivelului de cultura generala a locuitorilor necunoscatori de carte.

Pana acum numarul beneficiarilor directi ai serviciilor oferite de oraganizatia noastra a fost 73 , ei fiind copii saraci, orfani, bolnavi de sindrom discordant si femei victime ale violentei; numarul beneficiarilor indirecti ce au beneficiat in urma serviciilor publicitare nu se poate estima.

Leave a Reply