Amazoane și zodii !

Amazoane și zodii !

La întâlnirea de săptămâna aceasta am sărbătorit pe Adriana și Lenuța născute în zodia berbec. Sunt ,,marțiene” și ,,berbece” . Le-am cântat ,,multi ani trăiască” și le-am urat sănătate cu zile senine și fericire !
Printre bune si mai puțin bune, așa cum încă ne învață viața în fiecare zi, principalul este să nu ne uităm pe noi înșine, să nu uităm cât de important este echilibrul nostru interior, pe care dacă-l neglijăm, va săpa trupul pe interior.
Pacea sufletească/echilibrul interior, este dinamic de-a lungul vieții. Rămân cele 10 porunci, aproape universal valabile pe tot parcursul vieții însă restul sistemului de valori se schimbă în funcție de statusurile și rolurile noastre în viață. Ce-i valabil când ești copil, nu mai este valabil când ești adult, ce-i valabil când ești singur, nu mai este valabil când esti într-un grup mai mult sau mai puțin apropiat. Și deoarece nu putem schimba pe nimeni, decât doar pe noi înșine, ajungem la conștientizarea modalităților de a crea un echilibru între noi și ceilalți, fără să acumulăm frustrări care se pot transforma, fără să ne dăm seama, in miezul bolnav care ne distruge pe interior. Iar acel echilibru de care am tot vorbit mai sus, sigur devine sursa noastră de autovindecare.
Tuturor care citesc acest mesaj, multă sănătate și un echilibru interior cât mai stabil ! Vă îmbrățișăm cu drag pe toți !

Amazoane

Leave a Reply