Confesiuni proiect ,,Traieste clipa!”

Adriana si Titus

In cadrul proiectului ,,Traieste clipa” am petrecut câteva zile minunate împreună. Am povestit, am cântat, am dansat, am pregatit masa, am fost si fochisti, am format o comunitate în care ne-am simtit minunat. Fiecare am fost parte din acest proiect. Am ales să fim împreună, sa trăim clipa, sa prețuim  amintirea. Am cunoscut oameni frumosi, am intrat in lumea satului de munte argesean. Ei ne-au deschis poarta larg, ne-au prezentat traditiile, le-am gustat bucatele, le-am aflat proiectele.

Frumusețea naturală a zonei ne-a tăiat răsuflarea. Pașii ne-au purtat până departe, pe lângă râu în sus și în jos.

Am trăit românește, am cântat și am dansat cu bucurie în suflet. Admirand portul popular, ne-am intors la traditii, cu gândul la ai noștri, care nu mai sunt. Trăiri intense, ne-am împrietenit  mai bine, ne-am cunoscut familiile, am legat alte prietenii. Am vibrat laolaltă în acest weekend de Rusalii. Rămânem cu bucurie și mulțumire în suflet ca am facut parte din acest proiect. Am mai adăugat ceva în coșul cu amintiri. Mii de mulțumiri dragilor pentru ce-ati dăruit fiecare!

Ani și Gelu

Nimic nu este întâmplător pe lume. Orice căutare îşi are „ghizii” săi – şi atunci când mergem către cei pe care îi iubim, vin şi ei către noi, printr-un semn anume. Le simţim prezenţa la momente de trăire aleasă şi intensă. Asa au fost zilele de Rusalii de anul acesta, petrecute împreună.

Întâlnirea de la Pensiunea Perla Dâmbovicioarei a fost una de suflet pentru suflet. Deşi ploaia ne-a cam dat târcoale, atmosfera a fost nemaipomenită. La final soarele ne-a răsplătit răbdarea. Dar ce face ca această întâlnire să fie specială este faptul că s-au creat nişte conexiuni frumoase şi interesante între oameni, şi amintiri de neuitat. Importantă a fost şi conexiunea cu natura, care a ajutat şi ea la încărcarea bateriilor.

Îmi doresc şi sper ca astfel de întâlniri să se repete şi să aibe acelaşi ecou în inimile noastre.

Îmi sunteţi tare dragi şi mă bucur că am avut privilegiul de a vă cunoaşte ! Vă mulţumesc tuturor !

Olga si Grigore

Trăiește clipa!

Exista o vorbă în România care spune că cizmarul are găuri în pantofi și croitorul umblă cu haine rupte. Cred ca este valabilă vorba și pentru psihologi. Am discutat adesea cu pacienți și clienți despre importanța trăirii clipei prezente. Dar, când era vorba despre mine, îmi tot spuneam ,,lasă și mâine e o zi” (tot citat dintr-o carte).

A venit însă și momentul când Universul mi-a dăruit ,,o clipă”, formată din 3 zile pământești.

Și mi-a dat și ,,profesorii” de la care să învăț cum se trăiește clipa. 3 zile în care m-am regăsit pe mine. Am retrăit emoții ascunse cărora nu le dădeam voie să iasă la suprafață. Am simțit pentru 3 zile ce înseamnă să fii liber. A disparut spațiul și timpul și Universul a pus în Sinele meu, minunea de a exista!

,,Sabia lui Damocles” cu care trăiesc de 12 ani deasupra capului, nu mai există ! 

Va multumesc pentru gandurile si cuvintele frumoase pe care le-am primit de la voi toti !

A fost unul dintre cele mai frumoase daruri pe care viata mi le-a daruit!

Am luat de la fiecare cate ceva: un zambet, o privire, o vorba, un cantec fredonat, un dans si mi-am alcatuit un tablou cu amintiri vii. De la el imi voi lua energie ori de cate ori voi gandi: ,,nu mai pot!”

Imi doresc sa fim sanatosi cu totii si sa alcatuim impreuna o ,,galerie de tablouri” similare celui descris mai sus !